Friday, December 28, 2012

Langit dan Bumi


Kadangkala aku terasa bagai di Bumi,
 Dan kau tinggi di Langit.





Sudi tak kau bawa aku terbang sekali ke Langit?
Atau turun ke Bumi untuk bersama aku?


:::Mimpi itu sangat indah::: (Zita Inra, 2012)

Tuesday, December 25, 2012

Belog Pakcik Gedek

Hari ini aku nak bagitahu pasal satu belog ni, milik Pakcik Gedek. Dah setahun aku tak buka blog aku disebabkan busy dan terlupa password. Setelah hampir setahun tak berbelog walking, tadi baru jenguk belog pakcik tadi. Tergelak kecil aku dibuatnya. Pakcik Gedek tidak berubah. Dia masih seperti dahulu, mengambil gambar dengan mimik muka dan gaya yang sama di lain-lain tempat.




Semua same je kan?? Hahahaha...



Belog ini unik yang mana pakcik ini akan mengepos dalam belog dia gambar yang diambil dengan gaya dan mimik muka yang sama di lain-lain tempat setiap hari. Nak tahu lebih lanjut, jom terjah belog Pakcik Gedek.

CREDIT TO A CREATIVE PERSON

Terima kasih kepada Fizgraphic kerana sudi kongsi grafik muslimah yang comel^^v.. Saya ambil satu! hihihi..




Friday, December 28, 2012

Langit dan Bumi


Kadangkala aku terasa bagai di Bumi,
 Dan kau tinggi di Langit.





Sudi tak kau bawa aku terbang sekali ke Langit?
Atau turun ke Bumi untuk bersama aku?


:::Mimpi itu sangat indah::: (Zita Inra, 2012)

Tuesday, December 25, 2012

Belog Pakcik Gedek

Hari ini aku nak bagitahu pasal satu belog ni, milik Pakcik Gedek. Dah setahun aku tak buka blog aku disebabkan busy dan terlupa password. Setelah hampir setahun tak berbelog walking, tadi baru jenguk belog pakcik tadi. Tergelak kecil aku dibuatnya. Pakcik Gedek tidak berubah. Dia masih seperti dahulu, mengambil gambar dengan mimik muka dan gaya yang sama di lain-lain tempat.




Semua same je kan?? Hahahaha...



Belog ini unik yang mana pakcik ini akan mengepos dalam belog dia gambar yang diambil dengan gaya dan mimik muka yang sama di lain-lain tempat setiap hari. Nak tahu lebih lanjut, jom terjah belog Pakcik Gedek.

CREDIT TO A CREATIVE PERSON

Terima kasih kepada Fizgraphic kerana sudi kongsi grafik muslimah yang comel^^v.. Saya ambil satu! hihihi..




Snag a button